Vorig jaar zes medewerkers OM weg om wangedrag

Bij het Openbaar Ministerie (OM) zijn vorig jaar zes medewerkers ontslagen of vertrokken na integriteitsschendingen. Twee anderen kregen voorwaardelijk strafontslag. Dit meldt RTL nieuws via hun website. De meldingen variëren van een stagiair die in het systeem zocht naar een familielid tot fraude door een officier van justitie. Gisteren kwam naar buiten dat een hoge leidinggevende van het OM verdacht wordt van ontucht met een minderjarige. Die zaak komt in het overzicht niet voor.

Bron: RTL Nieuws

Reageer

2 Reacties op "Vorig jaar zes medewerkers OM weg om wangedrag"

avatar
  Subscribe  
meest recent minst recent
Ontvang alerts
R. Beutler
Gast
Er moeten er nog veel meer weg en zijn vele niet zo deskundig vooral ook bij de gemeente Amsterdam en bestuursrechter R.v.S. die laatste wist zelfs niet dat het puntenstelsel loopt tot 250 ptn en daarboven het huurpeil ter plaatste. Amsterdam maakte er helemaal een potje van bij Vordering van een kantoorpand en zijn omschrijvingen gem.kadaster woning en niet-woning en niet bewoning door krakers en is dat een gebruiksomschrijving en geen pandomschrijving. Maar heb die krakers eruit van dat mooie kantoorpand Koningslaan 50 Amsterdam aan het Vondelpark gelegen maar wat een procedure en veel juridische kosten ook van Boekel, Mr.… Read more »
Heleen Kramp
Gast

Ook bij de politie werken oneerlijke mensen. Mijn voormalige schoonzoon,die bij de politie werkt, is van mijn dochter gescheiden zonder dat zij een advocaat, rechter of een draagkrachtberekening voor alimentatie, om nog maar wat te noemen, heeft gezien. Hij heeft alles berkend en geregeld, zeer ten nadele van haar. Zij was compleet overdonderd en daardoor niet weerbaar. Dat heeft mijn beeld van mensen die bij de politie werken wel grotendeels veranderd.