Woedende man bekogelt kantoor Plasman Advocaten met bakstenen

Een agressieve man heeft gisteren en vanochtend de ruiten van het advocatenkantoor van Peter Plasman  in Amsterdam vernield. De man gooide de ruiten tot tweemaal toe aan diggelen met bakstenen. Dat meldt RTV NH op haar website. Het is bekend wie de dader is, het gaat om de ex van een voormalige cliënte van het kantoor. Die cliënte meldde zich onlangs bij Plasman omdat ze bang voor diezelfde ex was. Plasman gaf aan dat hij haar niet kon helpen en zij aangifte moest doen, maar dat durfde ze niet. De man is nog niet aangehouden.

Bron: RTV NH

Redactie

Redactie

Onze redactie houdt je dagelijks op de hoogte van actuele en relevante juridische ontwikkelingen, uitpraken en nieuws.
Redactie

Reageer

4 Reacties op "Woedende man bekogelt kantoor Plasman Advocaten met bakstenen"

avatar
  Subscribe  
meest recent minst recent
Ontvang alerts
S.M.Nanhekhan
Gast

Alle advocaten die toevoeging hebben ontvangen van de RAAD VOOR RECHTSBIJSTAND hebben NIETS gepresteerd, liegen en bedriegen.
Plegen meineed en valsheid in geschrifte.
Horen bij criminelen.

Selwyn Donia
Admin

We zijn erg benieuwd naar de onderbouwingen van uw reactie.

S.M.Nanhekhan
Gast
Alles wat ik meld of reageer kan ik onderbouwen. 1. Ik ben opgepakt met een rechtelijk vonnis van NIET gijzelen door de politie en 6 weken opgesloten. Mijn eigendommen zijn weggehaald door de politie, eigendommen waren op mijn terrein. Daardoor heb ik veel schade opgelopen en de advocaten (3) plegen meineed en valsheid in geschrifte dat ik mijn opgelopen schade niet vergoed krijgt. landsadvocaat heeft het over de proces en andere dingen wat niet van belang is. Advocaten en de rechter ondermijnen hier een eerlijke en rechtvaardige rechtsgang, dit is ook ondermijnen van de Advocatenwet. Ik neem aan dat de… Read more »
Selwyn Donia
Admin

N=1. Uw uitspraken lijken mij niet representatief voor de hele beroepsgroep.

Heeft u als cliënt een klacht over de dienstverlening van een advocaat, dan kunt u contact opnemen met de (lokale) deken van de orde van advocaten in de regio (arrondissement) waar de betreffende advocaat is gevestigd.