29/01/2020 10:50

Challenger op prijs: A la carte advocaten

Het jonge bedrijf A la carte advocaten is recentelijk gestart als challenger binnen de advocatuur en helpt cliënten met arbeidsrechtelijke vraagstukken op basis van een een aantal prijsmodellen. Naast de prijsmodellen onderscheidt het bedrijf zich van de traditionele advocatuur door geen kantoorkosten in rekening te brengen. Sinds 1 januari 2013 is A la carte advocaten gevestigd in een winkelpand aan de Rotterdamse Goudsesingel.

De twee jonge advocaten Sabine Bovy en Noelle Bynoe zijn beiden deskundig op het gebied van het arbeidsrecht, ambtenarenrecht en het contractenrecht en adviseren zowel ondernemers als particulieren en voeren ook gerechtelijke procedures. Het bedrijf kreeg veel positieve aandacht en stond zelfs twee keer in het Advocatenblad, omdat de ondernemers worden gezien als een partij die risico durft te nemen. Inmiddels wordt het concept van de ‘rechtsgangen’ gekopieerd door andere advocatenkantoren.

Beide advocaten zijn aangesloten bij de vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA). Sabine Bovy is tevens aangesloten bij de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Redactie

Redactie

Onze redactie houdt je dagelijks op de hoogte van actuele en relevante juridische ontwikkelingen, uitpraken en nieuws.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
SLUIT
SLUIT