14/07/2020 12:33

Snijders Advocaten organiseert bijeenkomst met thema Eigenrisicodragers Ziektewet

De Ziektewet is met de invoering van de “Wet beperking ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid vangnetters’ (Wet BeZaVA) ingrijpend veranderd. Deze veranderingen hebben niet alleen financieel gevolgen voor uw organisatie, maar zijn ook van invloed op uw bedrijfsprocessen en verzuim- en re-integratiebeleid. Bovendien zullen er mogelijk arbeidsrechtelijk consequenties voortvloeien uit uw gewijzigde beleid of wanneer u de zieke ex-werknemer wilt re-integreren. Kortom zaken die impact hebben op verschillende afdelingen en medewerkers binnen uw organisatie.

Sprekers Otwin Nonnekes Adviseur bij SV Land en Paul Lammerts jurist bij Snijders Advocaten staan tijdens de bijeenkomst met u stil bij de financiële- en sociale zekerheidsaspecten omtrent de BeZaVa en de gevolgen daarvan op de WGA-flex en WGA-vast. De sprekers zoomen in op zaken zoals het creëren van re-integratiemogelijkheden en het bieden van passende arbeid als eigenrisicodrager, de arbeidsrechtelijke consequenties daarvan en overige arbeidsrechtelijke aanpassingen in bijvoorbeeld de arbeidsovereenkomst.

Waar:
De bijeenkomst vindt plaats op 24 april 2014 in Stadion de Vliert (Victorialaan 1, ’s-Hertogenbosch) van 15.00 tot 16.30 uur en wordt afgesloten met een hapje en drankje.

Aanmelden:
Uw deelname kunt u doorgeven door een email te sturen aan bhuijs@snijders-advocaten.nl. Vermeld hierin uw naam, organisatie en met hoeveel personen u aanwezig bent. Binnen 48 uur ontvangt u een bevestiging van uw deelname en nadere informatie over de locatie.

Redactie

Redactie

Onze redactie houdt je dagelijks op de hoogte van actuele en relevante juridische ontwikkelingen, uitpraken en nieuws.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.




SLUIT
SLUIT